Donald Trump már nem is olyan gazdag

Nagyot zuhant az amerikai elnök vagyona egy év alatt a Forbes idei, a 400 leggazdagabb amerikait bemutató listája alapján. 

A tavalyi adatokhoz képest Trumpnak 600 millió dollárral, 3.1 milliárd dollárra csökkent a vagyona, ezzel a lista második felébe, a 248. helyre esett vissza a tavalyi 156. helyhez képest.

A magazin szerint ennek fő oka a kemény New York-i ingatlanpiac, és persze volt közben egy nagyon drága elnöki kampány is.

A lista szerint Amerika gazdag emberei összességében gazdagabbak lettek, az első helyen továbbra is Bill Gates áll. A listára idén minimum 2 milliárd dolláros vagyonnal lehetett felkerülni. (CNN)

Szőke Dániel

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.