Donald Trump már nem is olyan gazdag

üzlet
2017 október 17., 13:53
comments 28

Nagyot zuhant az amerikai elnök vagyona egy év alatt a Forbes idei, a 400 leggazdagabb amerikait bemutató listája alapján. 

A tavalyi adatokhoz képest Trumpnak 600 millió dollárral, 3.1 milliárd dollárra csökkent a vagyona, ezzel a lista második felébe, a 248. helyre esett vissza a tavalyi 156. helyhez képest.

A magazin szerint ennek fő oka a kemény New York-i ingatlanpiac, és persze volt közben egy nagyon drága elnöki kampány is.

A lista szerint Amerika gazdag emberei összességében gazdagabbak lettek, az első helyen továbbra is Bill Gates áll. A listára idén minimum 2 milliárd dolláros vagyonnal lehetett felkerülni. (CNN)

Szőke Dániel

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.