Lázár Kehi-vizsgálatot rendelt el a Feneketlen-tó melletti telekprivatizáció ügyében

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Heti Válasz úgy tudja, hogy azonnali vizsgálatot rendelt el a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalnál cikkük megjelenése után Lázár János. A lap múlt heti számában írta meg, hogy gyanús körülmények között került a Feneketlen-tó melletti  terület az oda lakóparkot tervező DVM Grouphoz, az ügyleten 4-5 milliárdot bukhatott az állam. A Heti Válasz szerint 

"a cserkészszövetség két korábbi csúcsvezetője, Henn Péter és Tekse Balázs szocialista ingatlanpanamákat idéző módon privatizálta ki Lázár János alól a Miniszterelnökség budai, Feneketlen-tó melletti óriástelkét, majd adta tovább azonnal egy lakótömbfejlesztőnek."

A Kehi-vizsgálat elrendelése erős üzenet: a hivatal éves terv szerint hajt végre ellenőrzéseket, ritka, hogy külön utasításra kezdenek kutakodni. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.