Lázár Kehi-vizsgálatot rendelt el a Feneketlen-tó melletti telekprivatizáció ügyében

bűnügy
2017 október 17., 14:38
comments 41

A Heti Válasz úgy tudja, hogy azonnali vizsgálatot rendelt el a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalnál cikkük megjelenése után Lázár János. A lap múlt heti számában írta meg, hogy gyanús körülmények között került a Feneketlen-tó melletti terület az oda lakóparkot tervező DVM Grouphoz, az ügyleten 4-5 milliárdot bukhatott az állam. A Heti Válasz szerint

"a cserkészszövetség két korábbi csúcsvezetője, Henn Péter és Tekse Balázs szocialista ingatlanpanamákat idéző módon privatizálta ki Lázár János alól a Miniszterelnökség budai, Feneketlen-tó melletti óriástelkét, majd adta tovább azonnal egy lakótömbfejlesztőnek."

A Kehi-vizsgálat elrendelése erős üzenet: a hivatal éves terv szerint hajt végre ellenőrzéseket, ritka, hogy külön utasításra kezdenek kutakodni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.