Rétvári szerint Magyarország legfontosabb kérdése ma a Soros-terv

A nemzeti konzultációhoz kapcsoló fórumsorozat nagykanizsai állomásán jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, hogy

"mi magyar Magyarországot és európai Európát szeretnénk, ezért indítottuk el a nemzeti konzultációt, hiszen a Soros-terv végrehajtása vagy végre nem hajtása Európa és Magyarország számára a legfontosabb kérdés ma."

Tehát Rétvári Bence szerint ma nincs égetőbb ügy az országban, mint a kormány által kiküldött kérdőíven szereplő kérdések. A fórum előtt újságírónak elmondta, hogy ha egyszer bármelyik ország rossz döntést hoz, nem lehet visszakozni. 

Fotó: botost/444.hu

Szerinte ha elindul 

"idegen kultúrkörökből érkező és asszimilálódni nem akaró emberek nagy mértékű automatizált betelepítése, az visszafordíthatatlanul megváltoztatja a társadalmi viszonyokat, legfőképpen a közbiztonságot."

Majd megerősítette: "ez ma a legfontosabb kérdés, ezért a kormány a Soros-tervről nem akar az emberek megkérdezése nélkül dönteni". (MTI)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.