Rétvári szerint Magyarország legfontosabb kérdése ma a Soros-terv

A nemzeti konzultációhoz kapcsoló fórumsorozat nagykanizsai állomásán jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, hogy

"mi magyar Magyarországot és európai Európát szeretnénk, ezért indítottuk el a nemzeti konzultációt, hiszen a Soros-terv végrehajtása vagy végre nem hajtása Európa és Magyarország számára a legfontosabb kérdés ma."

Tehát Rétvári Bence szerint ma nincs égetőbb ügy az országban, mint a kormány által kiküldött kérdőíven szereplő kérdések. A fórum előtt újságírónak elmondta, hogy ha egyszer bármelyik ország rossz döntést hoz, nem lehet visszakozni. 

Fotó: botost/444.hu

Szerinte ha elindul 

"idegen kultúrkörökből érkező és asszimilálódni nem akaró emberek nagy mértékű automatizált betelepítése, az visszafordíthatatlanul megváltoztatja a társadalmi viszonyokat, legfőképpen a közbiztonságot."

Majd megerősítette: "ez ma a legfontosabb kérdés, ezért a kormány a Soros-tervről nem akar az emberek megkérdezése nélkül dönteni". (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.