Rétvári szerint Magyarország legfontosabb kérdése ma a Soros-terv

Rendkívüli hírlevél
Amit azonnal tudni kell

A nemzeti konzultációhoz kapcsoló fórumsorozat nagykanizsai állomásán jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, hogy

"mi magyar Magyarországot és európai Európát szeretnénk, ezért indítottuk el a nemzeti konzultációt, hiszen a Soros-terv végrehajtása vagy végre nem hajtása Európa és Magyarország számára a legfontosabb kérdés ma."

Tehát Rétvári Bence szerint ma nincs égetőbb ügy az országban, mint a kormány által kiküldött kérdőíven szereplő kérdések. A fórum előtt újságírónak elmondta, hogy ha egyszer bármelyik ország rossz döntést hoz, nem lehet visszakozni. 

Fotó: botost/444.hu

Szerinte ha elindul 

"idegen kultúrkörökből érkező és asszimilálódni nem akaró emberek nagy mértékű automatizált betelepítése, az visszafordíthatatlanul megváltoztatja a társadalmi viszonyokat, legfőképpen a közbiztonságot."

Majd megerősítette: "ez ma a legfontosabb kérdés, ezért a kormány a Soros-tervről nem akar az emberek megkérdezése nélkül dönteni". (MTI)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.