"Semmilyen jogi eljárással nem lehet megakadályozni a nemzeti konzultációt"

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Miután szombaton a Helsinki Bizottság közölte, hogy a Soros-tervről szóló nemzeti konzultációban a kormány valótlant állít a szervezetről, ami miatt bírósághoz fordulnak, a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár kedden kijelentette: 

semmilyen jogi eljárással nem lehet megakadályozni a nemzeti konzultációt és a magyar emberek véleménynyilvánítását.

Tuzson Bence közölte: a kormány megkapta a Helsinki Bizottság keresetlevelét, de szerintük a kereset egyetlen célja, hogy korlátozza a magyar emberek véleménynyilvánítási szabadságát. (MTI)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.