Házkutatást tartottak a Szcientológia Egyház budapesti központjában

A Ripost arról írt, hogy rendőri akció volt a szcientológusok Váci úti központjában. Az Index olvasója szerint a rendőrök nagy erőkkel vonultak a helyszínre, elkerítették és körbezárták a Váci úti épületet.

Fotó: Google Street View

Az üggyel kapcsolatban megkerestük a rendőrséget, és azt írták, hogy a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda személyes adattal visszaélés és más bűncselekmények gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. Elárulták, hogy ma házkutatást tartanak a Szcientológia Egyház budapesti központjában, de a nyomozás érdekei miatt bővebb tájékoztatást nem adnak.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.