Kolbász tematikájú élményparkot építenek Békéscsabán

belföld
2017 október 18., 12:23
comments 172

739 millió forintnyi uniós forrásból folytatják a békéscsabai CsabaPark fejlesztését. Ennek során felújítják a régi Trófea szálloda épületét, 5,2 kilométeres erdei sétautat és egy 3,5 kilométeres rekortán futópályát alakítanak ki a Parkerdőben, illetve

egy csabai kolbász tematikájú élményparkot hoznak létre.

Ezeken túl rendezik a zöldterületet, cserjesávot ültetnek és - természetesen - utcabútorokat helyeznek ki. Hogy pontosan mi fog történni a kolbászos élményparkban, egyelőre nem derült ki. A csabai kolbász egyébként, csakúgy, mint a fröccs vagy az operett, hungarikum.

 (MTI/Magyar Építők)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.