Kolbász tematikájú élményparkot építenek Békéscsabán

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

739 millió forintnyi uniós forrásból folytatják a békéscsabai CsabaPark fejlesztését. Ennek során felújítják a régi Trófea szálloda épületét, 5,2 kilométeres erdei sétautat és egy 3,5 kilométeres rekortán futópályát alakítanak ki a Parkerdőben, illetve

egy csabai kolbász tematikájú élményparkot hoznak létre.

Ezeken túl rendezik a zöldterületet, cserjesávot ültetnek és - természetesen - utcabútorokat helyeznek ki. Hogy pontosan mi fog történni a kolbászos élményparkban, egyelőre nem derült ki. A csabai kolbász egyébként, csakúgy, mint a fröccs vagy az operett, hungarikum.

 (MTI/Magyar Építők)


Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.