Trump vigasztalni próbálta a Nigerben meggyilkolt kommandós özvegyét, nem sikerült túl jól

Épp a repülőtérre tartott annak az amerikai őrnagynak a családja, akit Nigerben öltek meg két hete három társával együtt, amikor felhívta őket Donald Trump. A részvétnyilvánító telefon elég rosszul sikerült, az elhunyt kommandós anyja azt mondta, az elnök mélységesen tiszteletlen volt - írja az AP.  

La David Johnson hozzátartozóit kedden kereste Trump, aki határozottan fejtette ki a véleményét arról, milyen fontosak ezek a részvétnyilvánító telefonhívások. Lehet, hogy jobb lett volna, ha mégsem keresi a családot, mert

a katona özvegyének azt találta mondani, hogy elhunyt férje „tudta, mire jelentkezett.” 

Ezt a demokrata Frederica Wilson mondta, aki a hívás idején a családdal együtt ült a kocsiban. A képviselő hozzátette, hogy miután letették a telefont, az özvegy azt mondta neki, az elnök nem is tudta elhunyt férje nevét.

Trump azóta - természetesen Twitteren - reagált az állításokra, azt írta, a történetet csak kitalálták, és jelezte, bizonyítéka van rá, hogy nem volt tiszteletlen Johnson rokonaival. Szomorú! - írta le ismét kedvenc szavát tweetje végén.

Címlapfotó: Pool/Getty Images

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.