Valamire nagyon készül Mészáros Lőrinc Zánkán

belföld
2017 október 18., 13:28

Az Index vette észre a zánkai önkormányzat honlapján, hogy Mészáros Lőrinc cége, a Búzakalász 66 Kft és az önkormányzat településrendezési szerződés megkötésére készül.

Ilyen szerződést akkor szokás kötni, ha egy vállalat nagyobb beruházást tervez, és a település kötelezettségeit vagy annak költségeit átvállalja. Ilyen lehet például a talaj megtiszítása vagy az útjavítás. A zánkai önkormányzat az Index megkeresésére nem válaszolt, arra hivatkozva, hogy zárt ülés volt. Zánkán állítólag azt beszélik, korábban Demján Sándor akart borhotelt nyitni a településen, ami végül nem jött össze, és most Mészáros Lőrinc is ugyanerre készül.Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.