Vallatószobákat és hazugságvizsgálóhoz hasonló eszközt is találtak a szcientológusok székházában

belföld
2017 október 18., 15:06
comments 410

Körülbelül 30 helyszínen tartottak házkutatást a szcientológiai központot érintő akcióval összefüggésben - írja 24.hu. Értesüléseik szerint a Váci úti székházban, ahol NAV-osok is jártak a nap folyamán, ún. vallatószobákat és hazugságvizsgálóhoz hasonló eszközt is találtak. A hívekről feljegyzések készültek, adataikat rögzítették és eltárolták, illetve többeket közülük valószínűleg meg is figyeltek, a rendőrség ezzel kapcsolatos dokumentumokat foglalt le. Mint írtuk, szerda délelőtt a rendőrség nagy erőkkel vonult ki a Szcientológia Egyház budapesti központjába.

Címlapfotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt