A Vígszínház "a becsület elleni minden támadást a leghatározottabban elítél"

bűnügy
2017 október 19., 12:58
comments 155

A színház holnlapján az alábbi rövid közlemény jelent meg:

A Vígszínház a szabadság, a méltóság, valamint a becsület elleni minden támadást a leghatározottabban elítél. Ezen értékek védelme mindig is a legalapvetőbb feladataink közé tartozott és tartozik.

Nem sokkal ezelőtt Marton László, a Vígszínház főrendezője és korábbi igazgatója rágalomnak nevezte, hogy molesztálta volna Sárosdi Lillát és további "lépéseket" helyezett kilátásba. A színésznő csütörtök reggel nevezte meg őt mint korábbi zaklatóját.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.