Az SZDSZ szervezhette a taxisblokádot, Schilling Árpád nem okos, az MMA pedig egy kopott gyufásskatulyából indult

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Világmegmagyarázó interjút adott a Figyelőnek Fekete György, a Magyar Művészeti Akadémia távozó elnöke. A beszélgetésből többek között kiderül:

  • Gulyás Márton egyszerre olyan jelentéktelen, hogy Fekete György nem is emlékszik rá majd egy mondattal később pontosan felidézi, hogy miket kérdezett mikor bement hozzá az irodába az Akadémia gazdálkodásáról érdeklődni.
  • „Schilling Áprád nem anarchista, mert azok időnként nagyon is felkészültek. Ő egyszerűen nem okos.”
  • Fekete György el tudja képzelni, hogy a taxisblokádot az SZDSZ szervezte.
  • Horn Gyulában megvolt a primitív emberek jóindulata, Pozsgay Imre nemzeti gondolkodású volt.
  • Hülyeség őket a sok értékes ingatlanjuk miatt támadni, mert az MMA az óbudai Kecske utca egyetlen szobájából indult, és HÓNAPOKIG kellett járni a minisztériumokat, hogy beleírják őket az alkotmányba.
  • Nem akarnak irányító szerepet vállalni a magyar kultúrában.
  • De azért azóta kaptak tényleg ingatlanokat, a Műcsarnokot, a Vigadót, a régi MUOSZ székházat, a régi BM Kórházat, stb.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.