Az SZDSZ szervezhette a taxisblokádot, Schilling Árpád nem okos, az MMA pedig egy kopott gyufásskatulyából indult

MŰVÉSZET
2017 október 19., 09:32
comments 140

Világmegmagyarázó interjút adott a Figyelőnek Fekete György, a Magyar Művészeti Akadémia távozó elnöke. A beszélgetésből többek között kiderül:

  • Gulyás Márton egyszerre olyan jelentéktelen, hogy Fekete György nem is emlékszik rá majd egy mondattal később pontosan felidézi, hogy miket kérdezett mikor bement hozzá az irodába az Akadémia gazdálkodásáról érdeklődni.
  • „Schilling Áprád nem anarchista, mert azok időnként nagyon is felkészültek. Ő egyszerűen nem okos.”
  • Fekete György el tudja képzelni, hogy a taxisblokádot az SZDSZ szervezte.
  • Horn Gyulában megvolt a primitív emberek jóindulata, Pozsgay Imre nemzeti gondolkodású volt.
  • Hülyeség őket a sok értékes ingatlanjuk miatt támadni, mert az MMA az óbudai Kecske utca egyetlen szobájából indult, és HÓNAPOKIG kellett járni a minisztériumokat, hogy beleírják őket az alkotmányba.
  • Nem akarnak irányító szerepet vállalni a magyar kultúrában.
  • De azért azóta kaptak tényleg ingatlanokat, a Műcsarnokot, a Vigadót, a régi MUOSZ székházat, a régi BM Kórházat, stb.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.