Mit evett le Messi a zoknijáról meccs közben? Egy rovart? Doppingolt? Cukrot evett?

Volt elég szokatlan jelenet a Barcelona legutóbbi BL-csoportmeccsén, például Piqué kézzel beütött gólja, de Lionel Messi ebben is elllopta a showt. A tizedik percben, még 0-0-nál ugyanis egyszer csak lehajolt, mintha szerelést akarna igazítani, de ehelyett leszedett valamit a zoknijáról - esetleg kiszedett valamit alóla, ez nem látszott igazán jól - aztán berakta a szájába és megette.

A rosszmájú és sokat látott szurkolóknak talán Samuel Eto'o legendás meccs előtti felpörgős jelenete ugrott be:

Bár aki látta már Messit élőben játszani, az tudja, hogy nem nagyon lehet szüksége doppingra, hiszen a meccsek felét álldogálva, a füvet bámulva tölti, hogy a labda közeledtével egyszer csak felébredjen.

A jelenetet élőben látva én kapásból arra gondoltam, hogy Messi ennyi szeretheti a szöcskét vagy a poloskát, mert akkor úgy láttam, hogy a zokniról, nem pedig a zokniból szedi elő a cuccot. De a katalán sajtó egyrésze most azt írja, hogy ez egy, a zokni alá dugott szőlőcukor-tabletta lehetett. Ez nem különösebben mérvadó, mert a katalán sajtó istenként tiszteli Messit.

Szerinted?

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.