Rohadt unalmas lett az óriásrobotok párbaja :-(((

TECH
2017 október 19., 11:41
comments 59

Amilyen vonzónak hangzott, annyira borzalmasan egysíkúra sikerült a világ első gigarobotpárbaja. Az amerikai MegaBot és a japán Kuratas külsőre hozta, amit hozni kellett. A háromtonnás monstrumok álló helyzetben még félelmetesnek tűntek. Aztán az ABC beszámolója szerint mindannyiunk szerencsétlenségére mozgásba lendültek.

Izé, na, a lendülés talán erős jelző. Az ABC találó leírása szerint két, leselejtezett kukásautó kecsességével és tempójában indultak egymásnak, a látványos küzdelem pedig abban a pillanatban véget ért, hogy a két robot egymásnak ütközött és egymásba gabalyodott.

Végül az amerikai MegaBot nyert, mert az álló helyzetben is képes volt használni az egyik karjára helyezett, gigantikus mérete és félelmetes láncozata ellenére is meglepően hatástalan láncfűrészét, amivel addig darabolta komótosan japán riválisát, mígnem valaki rá nem unt az egészre, és győztesnek nem nyilvánította.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt