Lesajnálás: Putyin szerint az amerikaiaknak jobban kellene tisztelniük Trumpot

külföld
2017 október 20., 16:26
comments 110

Vlagyimir Putyin arra szólította fel az amerikaiakat, hogy tiszteljék jobban Donald Trump elnököt. Az orosz elnök Szocsiban beszélt arról, hogy a tiszteletlenség, amit az amerikaiak mutatnak Trump elnök felé, a demokratikus rendszer negatív jellemzője.

Hozzátette, hogy lehet vitatkozni az elnökkel, de nem szabad tiszteletlenséget mutatni sem felé személyesen, sem azok felé, akik megválasztották.

Mr. Trumpot az amerikai emberek megválasztották. Legalább emiatt tiszteletet kell mutatni felé, akkor is, ha nem értesz egyet az álláspontjával”- mondta Putyin, aki híresen nem szereti, ha valaki nem tiszteli eléggé. (The Hill)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.