Marton László felfüggeszti oktatói munkáját a Színművészetin

Miután tegnap rágalomnak minősítette Sárosdi Lilla vádjait, Marton László levelet írt a Színház- és Filművészeti Egyetem rektorának, amelyben közli, hogy az egyetemi vizsgálat lezárulásáig felfüggeszti oktatói tevékenységét.

A levelet az SZFE hozta nyilvánosságra, Marton beleegyezésével:

„Tisztelt Rektor Úr!

Kijelentem, hogy a személyemmel kapcsolatos állítások valótlanok.

Annak érdekében, hogy az általam annyira szeretett növendékek körében semmiféle zavar ne támadjon, a vizsgálatig, amelynek állok elébe, felfüggesztem oktatói tevékenységemet.

Tisztelettel,

Marton László

Budapest, 2017. október 19.”

A rektor a felfüggesztés bejelentését elfogadta.

Az SZFE tegnap azt közölte, hogy "mindaddig, amíg független hatóság nem állapít meg jogsértést, az egyetemnek nincs joga lépni az ügyben", a hallgatók viszont petíciót indítottak Marton felfüggesztése érdekében.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.