Száguldozás közben, piroson áthajtva gázolt halálra öt embert egy ukrán oligarcha 20 éves lánya

bűnügy
2017 október 20., 11:59
comments 286
photo_camera Fotó: VaDaS / youtube

Két éve volt jogosítványa, ez alatt négy alkalommal kapcsolták le gyorshajtás miatt Aljona Zajcevát, egy ukrán multimilliárdos, Vaszilij Zajcev 20 éves lányát a harkovi rendőrök. 

Aljona Zajceva szerdán Lexusával áthajtott egy piros lámpán és falhoz csapódott. Öt embert ölt meg, hatot - köztük egy terhes anyát - megsebesített, miközben sértetlenül megúszta a balesetet. A baleset helyszínét csak fegyveres testőrei gyűrűjében tudta elhagyni, olyan lincshangulat alakult ki a helyszínen összegyűlt tanúk között. A hírek szerint 60 km/órás megengedett sebességnél nagyjából 100-al ment.

link Forrás

Az elkövetőt három napra elzárták, akár 10 évet is kaphat az eset után. Állítólag két év alatt összesen nyolc alkalommal büntették meg közúti szabálytalanságok miatt, négy alkalommal gyorshajtás miatt. (Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.