Száguldozás közben, piroson áthajtva gázolt halálra öt embert egy ukrán oligarcha 20 éves lánya

Fotó: VaDaS / youtube

Két éve volt jogosítványa, ez alatt négy alkalommal kapcsolták le gyorshajtás miatt Aljona Zajcevát, egy ukrán multimilliárdos, Vaszilij Zajcev 20 éves lányát a harkovi rendőrök. 

Aljona Zajceva szerdán Lexusával áthajtott egy piros lámpán és falhoz csapódott. Öt embert ölt meg, hatot - köztük egy terhes anyát - megsebesített, miközben sértetlenül megúszta a balesetet. A baleset helyszínét csak fegyveres testőrei gyűrűjében tudta elhagyni, olyan lincshangulat alakult ki a helyszínen összegyűlt tanúk között. A hírek szerint 60 km/órás megengedett sebességnél nagyjából 100-al ment.

Az elkövetőt három napra elzárták, akár 10 évet is kaphat az eset után. Állítólag két év alatt összesen nyolc alkalommal büntették meg közúti szabálytalanságok miatt, négy alkalommal gyorshajtás miatt. (Daily Mail)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.