Szélesi Zoltán irányítja a magyar válogatottat a következő két meccsen

Az MLSZ a Twitteren jelentette be, hogy a magyar válogatott novemberi felkészülési mérkőzésein, Luxemburg és Costa Rica ellen ideiglenes megbízatással Szélesi Zoltán irányítja majd a csapatot.

Bernd Storck kedden jelentette be, hogy közös megegyezéssel távozik a magyar válogatott szövetségi kapitányi posztjáról. 

A 35 éves Szélesi tagja volt a Bernd Storck vezetésével dolgozó szakmai stábnak, emellett az U17-es válogatottat is irányítja. Szélesi játékosként 2004 és 2015 között 28-szor szerepelt a válogatottban. Profi karrierjét az Újpestben kezdte, majd focizott a német Energie Cottbus, a francia Strasbourg színeiben, hazatérése után pedig a Debreceni VSC-vel szerepelt a Bajnokok Ligájában. Később még játszott Görögországban és Hollandiában, majd visszatért az Újpesthez, pályafutását pedig a Puskás Akadémiánál fejezte be.

A válogatott november 10-én Luxemburggal idegenben, november 14-én pedig Costa Ricával hazai pályán játszik majd. (via NSO)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.