Szélesi Zoltán irányítja a magyar válogatottat a következő két meccsen

futball
2017 október 20., 16:05
comments 154

Az MLSZ a Twitteren jelentette be, hogy a magyar válogatott novemberi felkészülési mérkőzésein, Luxemburg és Costa Rica ellen ideiglenes megbízatással Szélesi Zoltán irányítja majd a csapatot.

link Forrás

Bernd Storck kedden jelentette be, hogy közös megegyezéssel távozik a magyar válogatott szövetségi kapitányi posztjáról.

A 35 éves Szélesi tagja volt a Bernd Storck vezetésével dolgozó szakmai stábnak, emellett az U17-es válogatottat is irányítja. Szélesi játékosként 2004 és 2015 között 28-szor szerepelt a válogatottban. Profi karrierjét az Újpestben kezdte, majd focizott a német Energie Cottbus, a francia Strasbourg színeiben, hazatérése után pedig a Debreceni VSC-vel szerepelt a Bajnokok Ligájában. Később még játszott Görögországban és Hollandiában, majd visszatért az Újpesthez, pályafutását pedig a Puskás Akadémiánál fejezte be.

A válogatott november 10-én Luxemburggal idegenben, november 14-én pedig Costa Ricával hazai pályán játszik majd. (via NSO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.