Szélesi Zoltán irányítja a magyar válogatottat a következő két meccsen

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az MLSZ a Twitteren jelentette be, hogy a magyar válogatott novemberi felkészülési mérkőzésein, Luxemburg és Costa Rica ellen ideiglenes megbízatással Szélesi Zoltán irányítja majd a csapatot.

Bernd Storck kedden jelentette be, hogy közös megegyezéssel távozik a magyar válogatott szövetségi kapitányi posztjáról. 

A 35 éves Szélesi tagja volt a Bernd Storck vezetésével dolgozó szakmai stábnak, emellett az U17-es válogatottat is irányítja. Szélesi játékosként 2004 és 2015 között 28-szor szerepelt a válogatottban. Profi karrierjét az Újpestben kezdte, majd focizott a német Energie Cottbus, a francia Strasbourg színeiben, hazatérése után pedig a Debreceni VSC-vel szerepelt a Bajnokok Ligájában. Később még játszott Görögországban és Hollandiában, majd visszatért az Újpesthez, pályafutását pedig a Puskás Akadémiánál fejezte be.

A válogatott november 10-én Luxemburggal idegenben, november 14-én pedig Costa Ricával hazai pályán játszik majd. (via NSO)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.