32 év amerikai elnökei jelentek meg a jótékonysági koncerten

külföld
2017 október 22., 07:45
comments 71

Öt volt amerikai elnök is részt vett azon a koncerten, amelyet a hurrikánok áldozatainak megsegítésére rendeztek a texasi Austinban szombat este. 

photo_camera Fotó: JIM CHAPIN/AFP

Ritka, hogy a most 93 éves Jimmy Carter, a szintén 93 éves idősebb George Bush és fia W., valamint Bill Clinton és Barack Obama is megjelenik egy rendezvényen, legutóbb 2013-ban fordult ez elő. Donald Trump nem volt ott, ő videóüzenetben köszöntötte elődjeit, akiket Amerika legkiválóbb tisztségviselői között emlegetett. Nyilván nem illet volna az alkalomhoz, ha megismétli korábbi véleményét mondjuk Barack Obamáról.

photo_camera Fotó: JIM CHAPIN/AFP

Az Egyesült Államok területén az idén három hurrikán is végigsöpört: a Harvey, az Irma és a Maria. A legsúlyosabban érintett területek: Texas, Florida, Puerto Rico és az amerikai Virgin-szigetek. 

photo_camera Fotó: JIM CHAPIN/AFP

Hasonló, volt elnökök részvételével szervezett adománygyűjtő kampányokra már több példa volt. A szeptember 7-én indított mostani kampány eddig 31 millió dollárt eredményezett. (MTI alapján)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.