Irtó rossz angol meccsen lőtte az év szólógólját a marokkói Boufal

sport
2017 október 22., 08:51
comments 25

Hervasztó meccs volt a Southampton-West Brom, aztán a 86. percben, amikor már seni sem várt semmit az élettől, az öt perccel korábban becserélt hazai Szofiane Boufal szerzett egy labdát a térfelén, nekivágott, és pár ritmus- meg irányváltással lefutott mindenkit, útközben viccesen egymásnak futtatva két tehetetlen védőt, kicsit billegett, megtekerte a biciklit, majd szépen belőtte.

Ezzel nyertek 1-0-ra, ami bőven rájuk is fért, a Southampton ugyanis az eddig kilenc fordulóban ezzel a csodával együtt is csak 8 gólt lőtt összesen.

(via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.