Az orbánista Elvis-rajongók egyelőre lenyomták a civil demokratákat

Két ellentüntetőre jut négy rendőr.Fotó: Szily László

A helyzethez képest egész szépen gyűlik a tömeg az Andrássy úton, az Oktogon és a Terror háza közti területen. Az biztos, hogy ide csak a miniszterelnök legelkötelezettebb rajongói jöttek ki, plusz azok, akiknek fizetnek érte. Mint például nekem. A tömeget ötvenes évekbeli slágerekkel hevítik, a legnépszerűbb előadó természetesen Dózsa László Elvis Presley, akinek már legalább a negyedik slágerét adják. Bár a forradalomra jöttünk emlékezni, egyelőre a lassú, smárolós számok dominálnak. Szerencsére a tömeg nem smárol. Nemsokára újra jelentkezünk.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.