Giroud nyerte a Puskás-díjat

futball
2017 október 23., 19:01

Olivier Giroud nyerte az év legszebb góljáért járó, idén 9. alkalommal átadott Puskás Ferenc-díjat, amit a francia focista hétfőn a FIFA londoni gáláján vehetett át. A legnagyobb Arsenal-gólok egyik fő felelőse, a január 1-i, Crystal Palace-nak lőtt legendás skorpió-góljával érdemelte el a kitüntetést:

link Forrás

Giroud egyébként a múlt héten a Crvena Zvezda elleni Európa Liga-csoportmeccsen már be is jelentkezett a jövő évi díjra, amikor a 85. percben bevágta a labdát a jobb felsőbe, idegenben 1-0-ra eldöntve a meccset az Arsenalnak:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.