Giroud nyerte a Puskás-díjat

Olivier Giroud nyerte az év legszebb góljáért járó, idén 9. alkalommal átadott Puskás Ferenc-díjat, amit a francia focista hétfőn a FIFA londoni gáláján vehetett át. A legnagyobb Arsenal-gólok egyik fő felelőse, a január 1-i, Crystal Palace-nak lőtt legendás skorpió-góljával érdemelte el a kitüntetést:

Giroud egyébként a múlt héten a Crvena Zvezda elleni Európa Liga-csoportmeccsen már be is jelentkezett a jövő évi díjra, amikor a 85. percben bevágta a labdát a jobb felsőbe, idegenben 1-0-ra eldöntve a meccset az Arsenalnak:

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.