Így lopta el a fideszes az EU-zászlót az ellentüntetőtől

A leginkább iskolai ünnepélyhez hasonlító kormányzati megemlékezés után abszolúte érthető volt, hogya nebulók rosszalkodni akartak egy kicsit. Ehhez kiváló alkalmat biztosított az a pár emberből álló csoportocska, akik az Oktogon közepén állva és egy EU-zászlót lobogtatva sípoltak és néha Orbánt nácizták, néha a Fideszt mocskosozták

Zsák a foltját: a beszédről érkező Orbán-fanok egyből rátámadtak az ellentüntetőkre, főleg szavakkal, de páran fizikailag is. Irtó fura érzés azt látni, ahogy nagypapák és nagymamák jókora csulákat köpködnek és olyanokat ordítanak közben, hogy geci meg buzi, aztán előveszik az esernyőt és ütnek. 

A videón az a jelenet látható, amikor egy élelmes ellen-ellentüntető egyszerűen ellopja az Orbán által percekel korábban verbálisan már legyalázott EU-zászlót.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.