Megtámadtak egy csapat ellentüntetőt az Oktogon közepén

Szily László a helyszínről jelentette, hogy egy kisebb csoport, talán tucatnyi lepattant külsejű EU-zászlót lobogtató ellentüntető fütyült az Oktogon közepén a Burger King közeli szakaszon, amikor megérkeztek az Orbán-beszéd hallgatói. Az ellentüntetők „Orbán náci!” skandálással indítottak, és már a beszéd alatt végig fütyültek.

Fotó: Szily László

Tudósítónk annyit látott, hogy a nyakában árpádsávos kendőt viselő középkorú férfi benyomult az ellentüntetők közé, és lökdösődés indult, ami pillanatok alatt szitkozódásba, ordításba és további lökdösődésbe torkollt. Ekkor avatkoztak be a rendőrök is. A közben odaérkező idősebb orbánisták gecizték, gyalázták, buzizták és árulózták a tucatnyi ellentüntetőt.

A csoportot körülvevő rendőrök kíséretében a demonstrálók az Okotogon sarkáig jutottak el, ahol most is fütyülnek többszörös rendőrgyűrű mögött. Erről a csoportról még a mércés Jámbor András sem tudta, kicsodák – jelentette Szily László.

Fotó: Szily László

„A jelenetet együtt figyelte velünk Tihanyi-Tóth Csaba sorozatszínész” – mondta Szily, aki ragaszkodott ahhoz, hogy ez is belekerüljön a cikkbe. Nem vicc:

Tihanyi-Tóth Csaba (a.k.a. Novák Laci) megtekinti a balhétFotó: Tamás, olvasónk