Megtámadtak egy csapat ellentüntetőt az Oktogon közepén

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Szily László a helyszínről jelentette, hogy egy kisebb csoport, talán tucatnyi lepattant külsejű EU-zászlót lobogtató ellentüntető fütyült az Oktogon közepén a Burger King közeli szakaszon, amikor megérkeztek az Orbán-beszéd hallgatói. Az ellentüntetők „Orbán náci!” skandálással indítottak, és már a beszéd alatt végig fütyültek.

Fotó: Szily László

Tudósítónk annyit látott, hogy a nyakában árpádsávos kendőt viselő középkorú férfi benyomult az ellentüntetők közé, és lökdösődés indult, ami pillanatok alatt szitkozódásba, ordításba és további lökdösődésbe torkollt. Ekkor avatkoztak be a rendőrök is. A közben odaérkező idősebb orbánisták gecizték, gyalázták, buzizták és árulózták a tucatnyi ellentüntetőt.

A csoportot körülvevő rendőrök kíséretében a demonstrálók az Okotogon sarkáig jutottak el, ahol most is fütyülnek többszörös rendőrgyűrű mögött. Erről a csoportról még a mércés Jámbor András sem tudta, kicsodák – jelentette Szily László.

Fotó: Szily László

„A jelenetet együtt figyelte velünk Tihanyi-Tóth Csaba sorozatszínész” – mondta Szily, aki ragaszkodott ahhoz, hogy ez is belekerüljön a cikkbe. Nem vicc:

Tihanyi-Tóth Csaba (a.k.a. Novák Laci) megtekinti a balhétFotó: Tamás, olvasónk

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.