Jó reggelt kívánok, Emmanuel Macron kutyája megkacagtatta Macron három miniszterét

külföld
2017 október 23., 05:34
comments 84

Jó reggelt kívánok, még alvó, illetve ablaktalan, hangszigetelt, földalatti otthonokban lakó olvasóink tájékoztatására mondom, hogy esik. Jobb ilyenkor bent maradni a biztonságot adó, meleg otthonban.

link Forrás

Persze az otthonlevésnek is megvannak a hátulütői, mint azt Nemo, Emmanuel Macron kétéves fekete kutyája is megtapasztalhatta, aki boldogan hugyozott bele az elnöki palota, az Elysee egyik díszes kandallójába, miközben embere, az államfő a belvárosok fejlesztéséről tárgyalt kormánya illetékes minisztereivel.

"Gyakran történik ilyesmi?" - teszi fel a kérdést a történek után Julien Denormandie, aki régóta Macron tanácsadója is. "Új, szokatlan viselkedésre késztettétek a kutyámat" - válaszolja nevetve Macron.

Nemo amúgy örökbefogadott állat, az első ilyen az elnöki palotában. A BBC szerint fekete szőrű állatokat sokkal ritkábban fogadnak örökbe a menhelyekről.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.