Jó reggelt kívánok, Emmanuel Macron kutyája megkacagtatta Macron három miniszterét

Jó reggelt kívánok, még alvó, illetve ablaktalan, hangszigetelt, földalatti otthonokban lakó olvasóink tájékoztatására mondom, hogy esik. Jobb ilyenkor bent maradni a biztonságot adó, meleg otthonban.

Persze az otthonlevésnek is megvannak a hátulütői, mint azt Nemo, Emmanuel Macron kétéves fekete kutyája is megtapasztalhatta, aki boldogan hugyozott bele az elnöki palota, az Elysee egyik díszes kandallójába, miközben embere, az államfő a belvárosok fejlesztéséről tárgyalt kormánya illetékes minisztereivel.

"Gyakran történik ilyesmi?" - teszi fel a kérdést a történek után Julien Denormandie, aki régóta Macron tanácsadója is. "Új, szokatlan viselkedésre késztettétek a kutyámat" - válaszolja nevetve Macron.

Nemo amúgy örökbefogadott állat, az első ilyen az elnöki palotában. A BBC szerint fekete szőrű állatokat sokkal ritkábban fogadnak örökbe a menhelyekről.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.