Momentum: „Nem hagyjuk, hogy Orbán elvegye a szabadságunkat!”

Néhány százan vettek részt a Momentum Mozgalom október 23-i ünnepi rendezvényén a Szabadság téren. A beszédek sorát a párt alelnöke, Soproni Tamás kezdte. Kijelentette: 

bár sokan távolinak látják a korrupciót, valójában kézzel fogható. 

Mert nem Mészáros Lőrinc jachtjára kell elképzelni, ha a korrupcióra gondolunk. 

„A korrupció eredménye a szegénység és a halál. Mert oda nem jut, ahová leginkább kéne.”

A párt alelnöke szerint sokan kérdezik őket, hogy mi a garancia arra, hogy ők majd nem fognak lopni. Soproni szerint erre a válasz az, hogy el fognak számolni mindennel, és mert ők a korrupcióval szemben határozták meg magukat. 

Fotó: botost/444.hu

A párt elnöke, Fekete-Győr András bejelentette, hogy új honlapot indítottak, amin minden külföldön élő magyar két kattintással megnézheti, hol és hogyan tud szavazni. Emellett kampányt fognak indítani belföldön azért, hogy felhívják a szavazás fontosságára a figyelmet. Fekete-Győr kijelentette: 

"befejezzük a rendszerváltást. Mert nem hiszem, hogy azok akik azt akarták, erre számítottak, ami most folyik. Nem hagyjuk, hogy Orbán elvegye a szabadságunkat."

Sokan mondják, hogy nincs esély, tette hozzá, de szerinte nem az a kérdés, hogy van-e esély, hanem az, hogy miből a választhatnak. 

"Nem adjuk fel, hisszük, hogy a cselekvés ereje változást hoz az országban,"

mondta. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.