Újra van top100-as férfi teniszezőnk

Július után újra bekerült a világranglista legjobb száz játékosa közé Fucsovics Márton. Akkor karriercsúccsal a 99. volt, most a századik helyen került vissza, miután Stockholmban a főtáblára jutott a múlt héten. Fucsovics a selejtezőbeli meccsei megnyerése után a héten a bázeli torna főtábláján játszhat.

A világranglista élén nem történt változás, Rafael Nadal fölényesen, 1960 ponttal vezet a második Roger Federer előtt, akinek 3215 pont az előnye a harmadik helyezett Andy Murrey előtt. Fucsovics Márton 537 ponttal a századik.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.