50 ezer dollárra büntették Stephen Curryt, aki a bíróhoz vágta a fogvédőjét

50 ezer dollárra, nagyjából 13 millió forintra büntette az NBA fegyelmi bizottsága a liga egyik legjobb játékosát, a Golden State Warriorst irányító Stephen Curryt, aki a bíróhoz vágta a fogvédőjét a csapat szombati Memphis Grizzlies elleni mérkőzésén. Neki ez egyébként szokása, a tavaly nagydöntő hatodik meccsén a nézők kaptak egy példányt, akkor 25 ezer dollárra büntették 2015 és 2016 MVP-jét. 

Később Curry bocsánatot kért az eset miatt, ami nem az egyetlen dühkitörés volt a meccsen. Alig egy perccel a meccs vége előtt kiállították a Golden State másik sztárját, az oldalvonalnál reklamáló Kevin Durantet is. (Guardian)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.