Két sarokra Orbán házától vett kertes villát Tiborcz István

ÉLET
2017 október 24., 08:43
Tiborcz István a Sziget VIP-ban 2015-ben.
photo_camera Tiborcz a Sziget VIP-ban Fotó: Németh Dániel/444

Az Átlátszó a tulajdoni lapra hivatkozva azt írja, hogy Orbán Viktor veje a XII. kerületben, Kútvölgy virányosi részén vásárolt magának kertes villát. Tiborcz István egyedüli tulajdonosa az ingatlannak, de fő szabály alapján a telek és a rajta álló épület Orbán Ráhellel közös tulajdonának számít. Jelzálog nem terheli az ingatlant, ami a György Aladár utcához, Japán magyarországi nagykövetségéhez, és mindenek előtt a kormányfő Cinege úti házához esik közel, ami konkrétan két sarokra van onnét. 

link Forrás

Az 1536 négyzetméteres ingatlant a miniszterelnök veje egy budapesti házaspártól vásárolta meg.

Az Átlátszó az elérhető hirdetések között talált egy hasonló paraméterekkel bíró környékbeli ingatlant, ami pont ekkora alapterületű telket, rajta egy 11 szobás, 393 négyzetméteres, kétszintes villaépülettel, ősfákkal, terasszal, feszített víztükrű úszómedencével, zöldövezeti panorámával 369 millió forintért. 

A riport szerint már átalakítási munkálatok zajlanak a telken. (Átlátszó)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.