Két sarokra Orbán házától vett kertes villát Tiborcz István

Tiborcz a Sziget VIP-banFotó: olvasónk

Az Átlátszó a tulajdoni lapra hivatkozva azt írja, hogy Orbán Viktor veje a XII. kerületben, Kútvölgy virányosi részén vásárolt magának kertes villát. Tiborcz István egyedüli tulajdonosa az ingatlannak, de fő szabály alapján a telek és a rajta álló épület Orbán Ráhellel közös tulajdonának számít. Jelzálog nem terheli az ingatlant, ami a György Aladár utcához, Japán magyarországi nagykövetségéhez, és mindenek előtt a kormányfő Cinege úti házához esik közel, ami konkrétan két sarokra van onnét. 

Az 1536 négyzetméteres ingatlant a miniszterelnök veje egy budapesti házaspártól vásárolta meg.

Az Átlátszó az elérhető hirdetések között talált egy hasonló paraméterekkel bíró környékbeli ingatlant, ami pont ekkora alapterületű telket, rajta egy 11 szobás, 393 négyzetméteres, kétszintes villaépülettel, ősfákkal, terasszal, feszített víztükrű úszómedencével, zöldövezeti panorámával 369 millió forintért. 

A riport szerint már átalakítási munkálatok zajlanak a telken. (Átlátszó)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.