Két sarokra Orbán házától vett kertes villát Tiborcz István

Tiborcz a Sziget VIP-banFotó: olvasónk

Az Átlátszó a tulajdoni lapra hivatkozva azt írja, hogy Orbán Viktor veje a XII. kerületben, Kútvölgy virányosi részén vásárolt magának kertes villát. Tiborcz István egyedüli tulajdonosa az ingatlannak, de fő szabály alapján a telek és a rajta álló épület Orbán Ráhellel közös tulajdonának számít. Jelzálog nem terheli az ingatlant, ami a György Aladár utcához, Japán magyarországi nagykövetségéhez, és mindenek előtt a kormányfő Cinege úti házához esik közel, ami konkrétan két sarokra van onnét. 

Az 1536 négyzetméteres ingatlant a miniszterelnök veje egy budapesti házaspártól vásárolta meg.

Az Átlátszó az elérhető hirdetések között talált egy hasonló paraméterekkel bíró környékbeli ingatlant, ami pont ekkora alapterületű telket, rajta egy 11 szobás, 393 négyzetméteres, kétszintes villaépülettel, ősfákkal, terasszal, feszített víztükrű úszómedencével, zöldövezeti panorámával 369 millió forintért. 

A riport szerint már átalakítási munkálatok zajlanak a telken. (Átlátszó)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.