Idris Elba, tisztára mint egy kisiskolás, szanaszét szelfizte magát a futball élő isteneivel

Rendkívüli hírlevél
Amit 2021-ben azonnal tudni kell.

Hétfő este osztották ki a futballvilág legjelentősebb elismeréseit Londonban, az éves FIFA-gálán, ahol a BL-győztes Cristiano Ronaldót választották az év legjobb játékosának, Olivier Giroud pedig a Puskás-díjat vehette át a legszebb gólért. A szövetség, ahogy szokta, összeállította a legjobb 11-et is. Elég erős névsor lett.

Gianluigi Buffon - Dani Alves, Leonardo Bonucci, Sergio Ramos, Marcelo - Andres Iniesta, Luka Modric, Toni Kroos -Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Neymar. 

Nincs mit csodálkozni azon, hogy amikor az este házigazdájának felkért Idris Elba, a Wire, az American Gangster, a Mandela és a Beasts of No Nation sztárja, az állítólagos következő Bond megpillantotta a 11 futballistent a színpadon, teljesen megment, azonnal vadul szelfizni kezdett, amit aztán folytatott a nézőtéren, a folyosón és ki tudja még hol, beteljesítve minden fociőrült kisiskolás legnedvesebb álmát. Saját Instáján még nem tette közzé A képet, de az már most biztos, hogy erősebb lett, mint Elles Degeneres legendásnak indult minden idők szelfije, amiről aztán kiderült, hogy kamu volt.

Fotó: BEN STANSALL/AFP
Fotó: BEN STANSALL/AFP