Kálmán Olga egy interjúban hosszan dicsérte a nagy munkabírású Jobbikot

Interjút adott a Magyar Nemzetnek az ATV egykori és a Hír Tv jelenlegi sztáriportere, aki egy rakás olyat nyilatkozott, amit egy három éve kómában fekvő és most felébresztett néző egyszerűen nem hinne el. Ezek a legjobb idézetek:

  • „Életem egyik legjobb döntése volt.” (Mármint átigazolni a Hír Tv-hez.)
  • „A sajtószabadság, a szólásszabadság egyik utolsó fontos bástyájánál dolgozunk. Két-három évvel ezelőtt ezt azért nem gondoltam volna.”
  • „2014-ig a balliberális média többsége bojkott alá vette a Jobbikot, és azt mondta, hogy nem ad felületet egy szélsőséges pártnak. De nézzük meg a parlamenti eredményüket annak tükrében, hogy ilyen szűk felülete volt a pártnak! Így is lehet szavazókat gyűjteni: dolgozni kell. A Jobbik-eset az iskolapéldája annak, hogy ha egy párt járja a vidéket, ott van az emberek között, és megérti az emberek gondját – más kérdés, hogy ezt mire és hogyan használja ki –, akkor díjazzák a választók. Nem csak a tévéműsorokon keresztül lehet szavazókat gyűjteni. Ha valaki most úgy érzi, szűkek a médialehetőségei, akkor meg kell próbálni ugyanazt az utat járni, amit a Jobbik járt.”
  • „Persze, rám vannak mozdulva, hogy úgy mondjam.” (Arra a kérdésre, hogy „Volt szó róla az elmúlt hónapokban, hogy a propagandagépezet nem az ellenzéki pártokkal és politikusokkal, hanem az újságírókkal akar foglalkozni. Ön érzékelt ebből valamit?”)
  • „Azt kérdezném tőle, hogy jól érzi-e magát ebben az országban. Erre nem lehet propagandaszöveget nyomni. Ha azt mondja, hogy igen, akkor megkérdezném: mitől?” (Arra, hogy mit kérdezne előszöt Orbán Viktortól, ha eljönne a műsorába.)

A teljes interjú itt olvasható.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.