Közel volt a katasztrófa, de a polgármester még időben elvitte a pánikba esett nyugdíjasnak Orbán Viktor beszédét

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Október 23-án a Fejér megyei Pázmándon a polgármester helytállása nélkül könnyen bekövetkezhetett volna az, amitől a kormányzati apparátus évek óta a legjobban retteg: az egyik nyugdíjas majdnem lemaradt a miniszterelnök beszédéről!

Egy rossz tévé miatt a rémálom majdnem valósággá vált. A pázmándi önkormányzat beszámolója szerint egy idős lakos pont a beszéd kezdetekor kétségbeesve riasztotta község jogász-PR-szakember polgármesterét, hogy 

„elment a tévém segítsen! 86. évemben járok, de látni szeretném Orbán Viktor beszédét”.

A vérfagyasztó helyzetben a polgármesternek mégis sikerült megőriznie a lélekjelenlétét, és gyorsan egy tablet segítségével egyenesen az idős lakos szakadt abroszára varázsolta a miniszterelnök migránsozását.

Ahogy a népmesébe illő történetről az önkormányzati oldala is megjegyezte:  

Pázmándon sincs lehetetlen.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.