Már 231 (!) nő vádolja szexuális zaklatással a Nővadász rendezőjét

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Los Angeles Times hétfőn közölt oknyomozó riportot arról, hogy 38 színésznő vagy színésznőjelölt vádolja szexuális zaklatással James Toback amerikai filmrendezőt, az 1987-es Nővadász rendezőjét, és közülük 31 névvel is vállalták a vallomásaikat, amik szerint a most 72 éves Toback évtizedeken át molesztálta a nőket.

James Toback executive producer a Gambler című filmje 2014-es bemutatóján.Fotó: Alberto E. Rodriguez / AFP

Toback azzal védekezett, hogy sosem találkozott ezekkel a nőkkel, vagy ha mégis, legfeljebb 5 percre, ráadásul az elmúlt 22 évben „biológiailag sem lett volna képes” elkövetni a bűncselekményeket, mert cukor- és szívbetegség, amikre gyógyszereket szed.

Csakhogy az L. A. Times-cikk cikk szerzője ma közölte, hogy az eredeti cikk óta még 193 nő jelentkezett, tehát most már

231(!) nő vádolja szexuális zaklatással James Tobacket.

(via Perez Hilton)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 11,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.