Szingapúr korlátozza az autók számát

SzingapúrFotó: Wikimedia

Februártól korlátozzák a forgalomba állítható autók és motorbiciklik számát Szingapúrban: a közlekedési hatóság hétfőn közölte, hogy az 0,25 százalékos növekedési ütemet 0-ra csökkentik. Szingapúr területének 12 százalékát fedik utak, nincs hely további növekedésre, és az infrastrukturális beruházások sem hagynak erre teret, így a korlátozás elkerülhetetlen. Szingapúrban egyébként piszok drága autót tartani, 10 éves autóhasználati engedélyt kell vásárolni mindenkinek, aki kocsikázni akar, de eddig ez sem vetette vissza a növekedés ütemét. A hatóság közölte azt is, hogy a következő öt évben 21 milliárd amerikai dollár értékben tervezik fejleszteni a vasúti és buszközlekedést. A sapka nem vonatkozik a buszokra és teherjárművekre, az intézkedést pedig elsőre legkorábban 2020-ban vizsgálják felül. (Bloomberg

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.