Felmosta a padlót a bankrablóval egy 63 éves férfi Pennsylvaniában

A biztonsági kamerák felvételén látszik, hogy amikor bankrabló a bevételt követelte az egyik ügyintézőtől a pennsylvaniai Scott Townshipben, a 63 éves Robert Sakosky hirtelen leteperte a földre, és elvette tőle a fegyverét és a pénzzel teli zsákot. Végül a maszkot is letépte róla, amire a rabló elmenekült a bankból. Amikor a rendőrök kiértek,  Sakosky mutatta meg nekik, hogy merre menekült a rabló, akit nem sokkal később el is fogtak. 

Robert Sakosky egyébként az egyik hotel vezérigazgatójaként dolgozik. A munkatársai szerint nem jellemző rá, hogy könnyen felhúzná magát. A felvételeket látva azt mondták, egyszerre sokkolta őket, és nagyon büszkék is voltak a főnökükre. (Daily Mail)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.