Megvalósult álom: felült a repülőre és kiderült, hogy ő az egyetlen utas

ÉLET
2017 október 25., 04:55
comments 190

Ekkora álomutazásra azért nem készült Karon Gieve skót írónő, amikor megvette a 46 fontos jegyét a Jet2 fapados társaság október végi Glasgow-Kréta-járatára. A gépbe belszállva lett azonban biztos, ami azért már a becsekkolásnál elég gyanús lehetett: tökegyedül van a gépen, ő az egyetlen utas. 

A személyzetet annyira meghatotta, hogy ő legalább eljött, hogy a pilóta végig személyesen neki kommentálta a hangosbeszélőn, hogy éppen milyen ország fölött repülnek el, a személyzettel összetegeződtek és nagy bulit csaptak.

Természetesen oda ülhetett, ahová csak szeretett volna, és a stewardessek elhalmozták ingyen ételekkel és italokkal is. 

Az írónő utólag azt nyilatkozta, hogy ez olyan egyszeri és vidán élmény volt, hogy sosem fogja elfelejteni.

(Via ITV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.