Csak azoknak meglepőek a kínai napilapok mai címlapjai, akik mostanában nem futottak bele magyar megyei lapokba

Miután a Kínai Kommunista Párt kongresszusán eldőlt, hogy újabb öt évig Hszi Csin-ping marad a párt élén, ráadásul lehetséges utód felbukkanása nélkül, a kínai napilapok az alábbi címlapokkal jelentkeztek:

Az amerikai sajtó rá is csodálkozott a feltűnően egységes címlapokra, de az ilyesmi nyilván csak annak okoz meglepetést, aki nem futott még bele a Mediaworks irányítása alatt álló magyar megyei napilappiac termékeibe. Mint például ebben az esetben, amikor tizenegy különböző újság politikarovatát lehetett egyszerre látni: 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.