Csak azoknak meglepőek a kínai napilapok mai címlapjai, akik mostanában nem futottak bele magyar megyei lapokba

külföld
2017 október 26., 16:36
comments 44

Miután a Kínai Kommunista Párt kongresszusán eldőlt, hogy újabb öt évig Hszi Csin-ping marad a párt élén, ráadásul lehetséges utód felbukkanása nélkül, a kínai napilapok az alábbi címlapokkal jelentkeztek:

Az amerikai sajtó rá is csodálkozott a feltűnően egységes címlapokra, de az ilyesmi nyilván csak annak okoz meglepetést, aki nem futott még bele a Mediaworks irányítása alatt álló magyar megyei napilappiac termékeibe. Mint például ebben az esetben, amikor tizenegy különböző újság politikarovatát lehetett egyszerre látni:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.