Egy aktivista vörösre festette a Trevi-kutat

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Graziano Cecchini tette, aki 10 éve hasonló mutatvánnyal tüntetett a korrupció ellen. De ő volt az is, aki 2008-ban színes műanyaglabdák ezreit gurította le a Spanyol-lépcsőn.

A rendőrök Róma egyik leghíresebb szökőkútjánál letartóztatták, és elvitték.

Fotó: Filippo Monteforte / AFP

Cecchini azt mondta, ez egy kiáltás volt Rómáért, ami él, és kész újból a művészet, az élet és a reneszánsz fővárosává válni. Állítása szerint így akarta megvédeni Rómát a korrupciótól és a mocsoktól. (Guardian)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.