Hiába nyerte meg a golfversenyt, lányként nem nyerhetett

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

"Határozottan csalódott voltam, de megértem, hogy vannak szabályok" - fogadta a 16 éves Emily Nash, miután megtudta, hogy hiába játszott jobban minden riválisánál, nem nyerhette meg a közép-massachussettsi harmadosztályú fiú golftornát. A szabályok ugyanis, amiknek a létezését Nash is elfogadja, csak a fiúknak engedi, hogy egyéniben is versenyezzenek. A lányok csak csapatversenyben játszhatnak.

Nash amúgy 75 pontos, a 72 pontos par feletti teljesítménnyel nyerte a versenyt, négy pontot verve a második helyezettre. Elméletben a verseny győztesének kupa jár, és továbbjut az állami középiskolai bajnokságba. Nash kupát se kapott, és nem indulhat az állami bajnokság döntőjében sem.

Nash szerint valószínűleg senki se számított a győzelmére, "így nem is tudták, hogy mit reagáljanak rá". Ugyanakkor azt állítja, hogy nem dühös, csak kicsit csalódott. (Via The Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.