Hiába nyerte meg a golfversenyt, lányként nem nyerhetett

"Határozottan csalódott voltam, de megértem, hogy vannak szabályok" - fogadta a 16 éves Emily Nash, miután megtudta, hogy hiába játszott jobban minden riválisánál, nem nyerhette meg a közép-massachussettsi harmadosztályú fiú golftornát. A szabályok ugyanis, amiknek a létezését Nash is elfogadja, csak a fiúknak engedi, hogy egyéniben is versenyezzenek. A lányok csak csapatversenyben játszhatnak.

Nash amúgy 75 pontos, a 72 pontos par feletti teljesítménnyel nyerte a versenyt, négy pontot verve a második helyezettre. Elméletben a verseny győztesének kupa jár, és továbbjut az állami középiskolai bajnokságba. Nash kupát se kapott, és nem indulhat az állami bajnokság döntőjében sem.

Nash szerint valószínűleg senki se számított a győzelmére, "így nem is tudták, hogy mit reagáljanak rá". Ugyanakkor azt állítja, hogy nem dühös, csak kicsit csalódott. (Via The Guardian)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.