A thaiföldi budhista egyetemmel hajlandó együttműködést kötni a kormány

oktatás
2017 október 28., 13:51
comments 73

A magyar kormány megállapodást köt a Thaiföldi Királyság kormányával a a Mahachulalongkornrajavidyalaya Egyetem magyarországi működéséről - szúrta ki a pénteki Magyar Közlöny. Az erről megjelent miniszterelnöki határozat szerint Balog Zoltán vagy az általa kijelölt személynek megállapodnia a thai egyetem működését biztosító szerződés szövegéről. A thai egyetem itthon a Tan Kapuja Buddhista Főiskolával áll együttműködésben.

A thai kormánnyal is a lex CEU miatt kell megállapodást kötni az egyetem működéséről. A törvény feltételeit közben már a CEU is teljesíttette, de Balog Zoltán miniszter valamiért mégis úgy döntött, hogy addig nem állapodik meg vele, amíg nem muszáj.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt