A thaiföldi budhista egyetemmel hajlandó együttműködést kötni a kormány

oktatás
2017 október 28., 13:51
comments 73

A magyar kormány megállapodást köt a Thaiföldi Királyság kormányával a a Mahachulalongkornrajavidyalaya Egyetem magyarországi működéséről - szúrta ki a pénteki Magyar Közlöny. Az erről megjelent miniszterelnöki határozat szerint Balog Zoltán vagy az általa kijelölt személynek megállapodnia a thai egyetem működését biztosító szerződés szövegéről. A thai egyetem itthon a Tan Kapuja Buddhista Főiskolával áll együttműködésben.

A thai kormánnyal is a lex CEU miatt kell megállapodást kötni az egyetem működéséről. A törvény feltételeit közben már a CEU is teljesíttette, de Balog Zoltán miniszter valamiért mégis úgy döntött, hogy addig nem állapodik meg vele, amíg nem muszáj.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.