Alig tudták megállítani a rendőrök a tízéves fiút, aki unalomból elkötött egy autót Ohióban

Az ohiói ügyészség vádat emelt egy tízéves fiú ellen, akit a rendőrök csütörtök reggel csak hosszas üldözés után tudtak kiszedni az autóból, amit elkötött. Most azzal vádolják, hogy ellenállt a rendőri intézkedésnek és elmenekült.

A fiú apja reggel jelentette a hatóságoknak, hogy eltűnt a fia, miután a gyerek elhajtott az autójával. A rendőrök Westlake-nél kezdték üldözni, a fiú pedig 100 mérföldes sebességgel hajtott, hogy ne érjék utol. Még a szembe jövő sávba is áthajtott, hogy ne kapják el. Végül sérülés nélkül ki tudták szedni az autóból, de ekkor megpróbálta leköpni és térden rúgni a járőröket, akik a közeli kórházba vitték kivizsgálásra.

A srác már október közepén is megléptette az anyja kocsiját, mert unatkozott. Akkor három lyukas kerékkel találták meg. (ABC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.