Alig tudták megállítani a rendőrök a tízéves fiút, aki unalomból elkötött egy autót Ohióban

közlekedés
2017 október 28., 18:39
comments 147
link Forrás

Az ohiói ügyészség vádat emelt egy tízéves fiú ellen, akit a rendőrök csütörtök reggel csak hosszas üldözés után tudtak kiszedni az autóból, amit elkötött. Most azzal vádolják, hogy ellenállt a rendőri intézkedésnek és elmenekült.

A fiú apja reggel jelentette a hatóságoknak, hogy eltűnt a fia, miután a gyerek elhajtott az autójával. A rendőrök Westlake-nél kezdték üldözni, a fiú pedig 100 mérföldes sebességgel hajtott, hogy ne érjék utol. Még a szembe jövő sávba is áthajtott, hogy ne kapják el. Végül sérülés nélkül ki tudták szedni az autóból, de ekkor megpróbálta leköpni és térden rúgni a járőröket, akik a közeli kórházba vitték kivizsgálásra.

A srác már október közepén is megléptette az anyja kocsiját, mert unatkozott. Akkor három lyukas kerékkel találták meg. (ABC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.