Nem gond, hogy nyomoznak Simonka György körül, újra ő lehetett a Fidesz megyei elnöke

POLITIKA
2017 október 28., 16:13
comments 83
photo_camera Simonka György

Simonka György fideszes képviselő körüli cégeknél még zajlik a nyomozás költségvetési csalás gyanúja miatt. Állítólag házkutatás is volt már a fideszes országgyűlési képviselőnél. A kínos ügyek miatt pedig meg sem szólal a Parlamentben.

Mindez nem akasztotta meg a politikai karrierjét, a Beol.hu szerint pénteken a Fidesz Békés megyei választmánya újra Simonkát választotta elnökének. A politikus a Facebook-oldalán azt írta, 2030-ra azt szeretné elérni, hogy Békés megye minden pontján jó legyen élni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt