Az Apple kirúgta a mérnököt, akinek a lánya levideózta az Iphone X-et

Reggel 4 hírlevél
Amit tudni kell, minden reggel.

Az Apple elbocsátotta azt a mérnököt, akinek a lánya videót töltött fel a Youtube-ra a még forgalomba se hozott Iphone X-ről. Brooke Amelia Peterson gyárlátogatáson volt az apjánál, akkor készültek a felvételek, amiket aztán a vlogjában tett közzé. A videóra több hírszájt is felfigyelt, így nagyon gyorsan virális lett.

Peterson állítása szerint az apját most emiatt a videó miatt rúgták ki. Friss vlogbejegyzésében zokogva meséli, hogy apja megsértette az Apple belső szabályzatát azzal, hogy hagyta levideózni a mobilt. A cég egyelőre nem válaszolt a Verge ezzel kapcsolatos megkeresésére.

Az Apple a videó eltávolítását is kérte. Azon amúgy más, még forgalomba nem került Apple termékek kódnevei is felbukkannak.

A Verge beszámolója szerint az eset nem egyedi. A Microsoft is megvált attól a munkatársától, akinek a fia posztolt képeket egy még forgalomba nem hozott Xbox 360-ról.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.