És most: tánc

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kyran Ashford öt éve dolgozik földi kisegítőként a New York-i Greater Rochester Nemzetközi Reptéren, ahol saját bevallása szerint tánccal próbál "30 másodpercnyi pozitív kisugárzást" adni legalább egy utasnak azzal, hogy tánccal búcsúzik a repülőktől.

Október 20-án Terry McBride lett ez az utas, aki az ablakán kinézve megkapta a kisugárzást. És mert McBride videóra vette Ashford táncát mostanra már 10,8 millióan, vagyis Magyarország teljes népességénél is többen láthatták, ahogy öt év alatt tökéletesre csiszolt tánclépéseivel Ashford búcsút int a Nashville-be tartó gépnek. "Ez az arc üt!" - írta a posztjában McBride. (Via Mashable, ABC News)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.