Rájöttek a hallgatók, hogy a matektanár katedra előtt melegpornóban oktatott

Fotó: Ruggero Freddi Facebook

Ruggero Freddi a patinás római La Sapienza egyetem matematika oktatója és informatikai mérnök, de már ránézésre sem az a tipikus katedratöltelék típus: Facebook-oldala tele van extravagáns, szanaszét gyúrós és homoerotikus képekkel. 

Innen, egész pontosan egy nemrég feltöltött kondizós videón keresztül jutottak el Freddi diákjai egy amerikai oldalra, ahonnan kiderült hogy a Tanár Úr korábban Carlo Masi művésznéven volt ismert, azaz nagysikerű melegpornósztár volt visszavonulása előtt. 

A hallgatók állítólag padsorok közti kuncogás helyett inkább büszkék arra, hogy a Tanár Úr egyszerre "izom és agy". 

Freddi maga sem szégyelli a múltját: azt mesélte, szegény családból származott, és a továbbtanulás idején pénzügyileg nehezen boldogult. Jó ajánlatot kapott, így amíg le nem doktorált, pornózással kereste a kenyerét. (Index via Repubblica)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.