Hős kamaszlány mentette társait az árokba borult buszból

baleset
2017 október 30., 05:08
comments 59

Egy órával a meccsük lefújása után szenvedtek balesetet a Kaposvári Egyetem Sportegyesülete (KESE) nb2-es ifjúsági csapatának játékosai Böhönye és Nagybajom között a 61-es úton. Egy gépkocsi ütközött a buszuknak, amitől az árokba borult.

link Forrás

A csapat egyik játékosa, akinek ez már a negyedik közúti balesete volt, megőrizte a lélekjelenlétét. Kirúgta az árokba fordult busz tetőablakát, hogy a társainak legyen hol menekülniük. Kovács Ferenc szakosztályvezető szerint a többiek is példamutatóan viselkedtek, "akik jobban voltak, segítettek a többieknek, és nyugtatták egymást".

A baleset azért fel is zaklatta őket, Kovács szerint "néhány hétig biztos nem lesz edzés". Ő maga amúgy nem utazott a buszon.

Az egyik játékos súlyosabban is megsérült, ő a zúzódásai mellett orrcsonttörést szenvedett, őt bent is tartották a kórházban. A többiek javarészt könnyebb sérüléseket, zúzódásokat szenvedtek csak, őket hazaengedték a Kaposi Mór Kórházból, ahova a baleset után 12 fiatalkorút és 2 felnőttet szállított a balesethez riasztott hét mentőegység. (Via Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.