Németh Szilárd 2013-as fotókkal akarta egészen abszurd módon lejáratni az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikót

Lenyűgöző posztot tett közzé Németh Szilárd Fidesz-alelnök egyik kedvenc céltáblájáról, az MSZP-s képviselő Bangóné Borbély Ildikóról. Németh egy kilenc fényképből összeállított fotókollázst posztolt ki, aminek minden egyes elemén Borbély Ildikó feje látszik, alá pedig a következő szöveget írta:

Bangóné Borbély Ildikó minden nap más-más elit ruhaszalonból felöltözve, más-más drága fodrászműhelyből kilépve követeli a szegények étkeztetését. Így volt ez tegnap is, bár pontosan tudja, hogy minden rászoruló gyermek kap meleg ételt az őszi szünetben is, nem úgy, mint a Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai kormányok alatt. Sőt, amikor a főnöke és családi barátjuk, Gyurcsány - többek közt 2007-ben - arról értekezett, hogy "nincsen ingyen ebéd", Bangóné hallgatott is, mint a sír.

Ehhez a szöveghez a következő fotó járul:

Az egészben nem is a poszt falmelléki hangvétele az érdekes, hanem az, hogy a Fidesz egyik legfontosabb kommunikátorát mennyire lenyűgözően nem érdekli, hogy legalább alapszinten valamennyire hihető - esetleg abszurd módon akár igaz is -  legyen, amit állít.

A kép-szöveg kombó "tényállítás"-jellegű része, amit a fotókkal Németh illusztrálni is próbál, az az, hogy

Bangóné Borbély Ildikó minden nap más-más elit ruhaszalonból felöltözve, más-más drága fodrászműhelyből kilépve követeli a szegények étkeztetését. Így volt ez tegnap is

És ezt 9 olyan képpel illusztrálja, amik közül Bangóné haja 7-en ugyanolyanra van melírozva. Kettőn pedig más színű. És bár a szöveg egyértelműen azt sugallja, hogy ezek itt mostanában, rövidebb idő alatt készült fotók, amik Bangóné urizálását bizonyítják, a jobboldali oszlop alulról második képe például már egy 2013-as 444-cikkben is szerepel illusztrációként. A bal oszlop alulról második, lila blúzos fotója 2015-ben már népszerű, gyakori sajtóillusztráció volt. 

Németh Szilárdnak nem ez az első furcsa megnyilatkozása Borbély Ildikóról. Egyik legzavarbaejtőbb, személyes szexuális feszültségeit a nagyközönség elé táró Facebook-posztjában a fideszes politikus idén tavasszal például arról írt, hogy egy májusi éjszakán, hajnali fél háromkor azért nem tudott elaludni, mert az ágyban a családalapításra, az utódnemzésre és Bangónéra gondolt. 

Mi lesz ennek a vége?A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.