Németh Szilárd 2013-as fotókkal akarta egészen abszurd módon lejáratni az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikót

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Lenyűgöző posztot tett közzé Németh Szilárd Fidesz-alelnök egyik kedvenc céltáblájáról, az MSZP-s képviselő Bangóné Borbély Ildikóról. Németh egy kilenc fényképből összeállított fotókollázst posztolt ki, aminek minden egyes elemén Borbély Ildikó feje látszik, alá pedig a következő szöveget írta:

Bangóné Borbély Ildikó minden nap más-más elit ruhaszalonból felöltözve, más-más drága fodrászműhelyből kilépve követeli a szegények étkeztetését. Így volt ez tegnap is, bár pontosan tudja, hogy minden rászoruló gyermek kap meleg ételt az őszi szünetben is, nem úgy, mint a Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai kormányok alatt. Sőt, amikor a főnöke és családi barátjuk, Gyurcsány - többek közt 2007-ben - arról értekezett, hogy "nincsen ingyen ebéd", Bangóné hallgatott is, mint a sír.

Ehhez a szöveghez a következő fotó járul:

Az egészben nem is a poszt falmelléki hangvétele az érdekes, hanem az, hogy a Fidesz egyik legfontosabb kommunikátorát mennyire lenyűgözően nem érdekli, hogy legalább alapszinten valamennyire hihető - esetleg abszurd módon akár igaz is -  legyen, amit állít.

A kép-szöveg kombó "tényállítás"-jellegű része, amit a fotókkal Németh illusztrálni is próbál, az az, hogy

Bangóné Borbély Ildikó minden nap más-más elit ruhaszalonból felöltözve, más-más drága fodrászműhelyből kilépve követeli a szegények étkeztetését. Így volt ez tegnap is

És ezt 9 olyan képpel illusztrálja, amik közül Bangóné haja 7-en ugyanolyanra van melírozva. Kettőn pedig más színű. És bár a szöveg egyértelműen azt sugallja, hogy ezek itt mostanában, rövidebb idő alatt készült fotók, amik Bangóné urizálását bizonyítják, a jobboldali oszlop alulról második képe például már egy 2013-as 444-cikkben is szerepel illusztrációként. A bal oszlop alulról második, lila blúzos fotója 2015-ben már népszerű, gyakori sajtóillusztráció volt. 

Németh Szilárdnak nem ez az első furcsa megnyilatkozása Borbély Ildikóról. Egyik legzavarbaejtőbb, személyes szexuális feszültségeit a nagyközönség elé táró Facebook-posztjában a fideszes politikus idén tavasszal például arról írt, hogy egy májusi éjszakán, hajnali fél háromkor azért nem tudott elaludni, mert az ágyban a családalapításra, az utódnemzésre és Bangónéra gondolt. 

Mi lesz ennek a vége?Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.