Bangóné maga festi a haját, de az megijeszti, hogy Németh Szilárd éjjel is vele foglalkozik

POLITIKA
2017 október 31., 09:25
comments 116

A frizurámat a szomszédom szokta befésülni Kabán, a hajamat pedig a legtöbb esetben magamnak csinálom meg

- mondta a 444-nek Bangóné Borbély Ildikó. Az MSZP-s képviselő azért deklarált ilyen meglepő divatszakmai dolgokat, mert nemezise, Németh Szilárd Fidesz-alelnök hétfőn egy egészen meghökkentő, a magyar politikai kommunikáció színvonalából is kilógó Facebook-posztban ma azzal vádolta meg, hogy

Bangóné Borbély Ildikó minden nap más-más elit ruhaszalonból felöltözve, más-más drága fodrászműhelyből kilépve követeli a szegények étkeztetését.

Németh mindenzt olyan, 9 fotóból álló kollázzsal illusztrálta, amik közül héten Bangóné ugyanazt a frizurát viselte, a ruhái a legkevésbé sem voltak luxusszínvonalúak, ráadásul a képeket Németh félrevezető módon az elmúlt években megjelent sajtófotókból ollózta össze.

Bangóné megjegyezte, hogy ha mindig ugyanabban a ruhában jelenne meg, akkor az volna a baj, de ez az ügy szerinte amúgy sem erről szól, hanem arról, hogy ő mindig szót emel az elesettekért, ami zavarja Némethet.

Ezután elmesélt egy sztorit egy 75 éves csepeli nőről, aki állítólag sírva hívta fel a politikusnőt azzal, hogy sokáig volt Csepelen egy kacsasütödéje, ahová annak idején naponta bejárt egy szegény szőke kisfiú, aki olyan éhes volt, hogy minden alkalommal adott neki ingyen egy kacsazsíros kenyeret. És ez a kisfiú nem más volt, mint Németh Szilárd. Itt, bevallom, elvesztettem a fonalat. Bangóné az anekdota végén arról beszélt, hogy nem az a baj, hogy Németh szegény volt, hanem az, hogy elfelejti, honnan jött, amit Bangóné, saját bevallása szerint vele ellentétben sosem felejtett el.

Itt már végképp nem sokat értettem az egészből, de az kapaszkodót jelentett, hogy Borbély Ildikó határozottan kijelentette: Németh Szilárd nyugodtan posztoljon róla ilyeneket, de csak akkor, ha valaha tényleg meglátja kilépni egy luxusszalonból. Majd - viccesen utalva arra, hogy Németh milyen mániákusan foglakozik vele a posztjaiban - közölte, hogy már kezd megijedni attól, hogy politikustársa éjszaka is vele foglalkozik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.