Dárdai: Nem ismerem személyesen Leekenst, de logikus döntésnek tartom a kinevezését

Rutinos edző, mellette az ifjabb trénerek tanulhatnak, felnőhetnek a Szélesi Zoltánok, Szabics Imrék, Bódog Tamások, kommentálta a Nemzeti Sportnak a volt szövetségi kapitány, Dárdai Pál, hogy Georges Leekens váltja Storckot. Ezért is tartja jó ötletnek, hogy a belga edző nem hoz egy stábot magával, hanem magyar segítők dolgoznak majd mellette.

"Nem ismerem személyesen, de logikus döntésnek tartom a kinevezését,"

tette hozzá Dárdai. A Berlinben dolgozó tréner szerint "a világbajnoki selejtezősorozat végére a magyar futballtársadalom hitehagyottá vált. A vége csúnya lett, a tabella nem festett jól."

"Létezik az úgynevezett tanult labdarúgás. (..) Hozzáteszem, én sem vagyok zseni, netán csodatevő, de tudom, hogy egy csapatból mit lehet kihozni. Büszke vagyok arra, hogy amit eddig ígértem, rendre teljesítettem,"

mondta. Storck távozását Dárdai annyival kommentálta, hogy "nehéz az edző élete." Szerinte a német csinált egy jó felkészülést az Eb-re, viszont

"a feröeri döntetlen után látni lehetett, hogy nem kerek a sztori. Mondom, nehéz az edző élete. Lehet, hogy két-három hét múlva nekem is csengetnek."