Vége a Szíjjas-korszaknak, új beceneve van Szíjjártó Péternek

Kunci, Bitó, Leves, Tálib, Kapitány

Mi ez? A legutóbbi ügetőnap utolsó befutója? Új részt forgatnak a Pogány Madonnához és ők az új Alkalmas, Brikett és Feladat?

Nem, nem és nem.

Ez a Dunakeszi Kinizsi NB2-es futsalcsapatának egy lehetséges összeállítása, miután gólhátrányban, az utolsó percben lehozták a kapust. 

A Zoom szúrta ki, hogy a másodosztályú teremfocicsapat weboldalára a kerettagok fényképei alá az alapadatok között kikerültek a becenevek is. Innen derült ki, hogy bár Szíjjártó Péter külügyminiszterről egy ősrégi Hócipő-cikkből azt lehetett tudni, hogy fiatal korában Szíjjas volt a beceneve, ma már vagy a Peti!!!! vagy a Kapitány!!!! kiáltásra figyel oda a focipályán.

A weboldalon Szíjjártó Kapitány közvetlen szomszédja Somorai "Tálib" Attila, akinek, legalábbis a fotón, nincs is akkora szakálla.

Nem is csoda, hogy Kunci, Bitó és Leves ilyen sokra vitte egy olyan egyesületben, ahol Sógi az ügyvezető igazgató, Papa a szakmai igazgató, Kénó a vezetőedző és Mendebaba Olivér a Gyúró.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.