Egy hawaii férfit arra ítéltek, hogy 144 bókot küldjön az exének

külföld
2017 november 01., 15:21
comments 72

A 30 éves hawaii Daren Young csúnyán szakított az előző szerelmével, olyannyira csúnyán, hogy a nő még távoltartási végzést is kért Young ellen. A férfi 2017. május 22-én megsértette ezt a végzést, mikor 3 óra alatt 144 alkalommal próbált kapcsolatba lépni az exével telefonon, nemcsak hívásokkal, de kéretlen és durva sms-ekkel is.

Az ügyben eljáró bíró most arra kötelezte Youngot, hogy ha 144-szer tudott volna valami csúnyát mondani az exének, most 144-szer mondjon valami szépet azzal a kikötéssel, hogy nem ismételheti magát.

Ezen felül persze bírságot is kell fizetnie, 2400 dollárt, és az ítéletben 200 órányi közmunka is szerepel. A 144 bók elküldésére 144 napot kapott. (Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.